viernes, 6 de febrero de 2015

Consell d'infants 4t

Bona tarda!

Avui ens han vingut a explicar el que és el Consell d'nfants, quins objectius té, com es pot formar part i quines funcions fa. 

L'Ajuntament de Sant Boi proposa la creació del Consell Local de la lnfància, com a eina que canalitzi la participació dels infants en la dinàmica municipal i en els projectes i accions de la ciutat. que puguin ser del seu interès. El Consell serà l'òrgan que possibiliti la presència activa dels infants en la comunitat, recollint i debatent les seves opinions, i posant en pràctica les seves propostes i idees sobre com els agradaria que fos la ciutat on viuen o sobre temes que els afectin.

Què és un Consell d'infants?


El Consell Local d'Infància és l'espai de participació ciutadana més proper als infants de la ciutat. És concep com a òrgan de consulta, de representació i de participació dels infants en l'àmbit local. Ha de garantir una àmplia representativitat social, procurant una proporcionalitat de gènere i d'edats. i vetllant per la representació d'aquells col·lectius més vulnerables. La finalitat dels consells d'infants és garantir l'exercici efectiu i autònom dels drets dels infants, en especial en aquells assumptes que tenen una incidència directa en llurs vides.




No hay comentarios:

Publicar un comentario