lunes, 13 de mayo de 2019

Primeres exposicions del Projecte "Els Dinosaures"

La setmana passada, els nens i les nenes de 4t van començar a realitzar les exposicions d'un aspecte d'aquest curs: "Els Dinosaures".  

El procés va començar al setembre quan es van formar els grups i les parelles i van començar a cercar informació a les tables, a diferents llibres de dinosaures, a webs especialitzades, etc. Al llarg del segon trimestre, amb tota la informació obtinguda, van anar elaborant un Power Point amb les dades més rellevants i amb fotos del tema escolli. És ara, al tercer trimestre, quan anirem compartint totes les informacions obtingudes:

La Carla i la Nayeli ens van explicar amb molt de detall com es van estingir els dinosaures i, fins, i tot van portar una maqueta que representava un meteorit, un volcà i dos dinosaures. Ho van fer molt bé! 

El segon grup; format pel Yacine, l'Iván i l'Ángel;  ens va explicar com éren els ous de dinosaure: quines dimensions tenien, quant de temps trigaven a néixer i altres curiositats interessants. Felicitats! Tots i totes vam aprendre moltíssim!



No hay comentarios:

Publicar un comentario