viernes, 26 de abril de 2019

Marató de contes

Durant aquesta setmana ens han visitat diferents famílies per tal de llegir-nos diversos contes. Les històries han estat molt divertides i ens ha encantat tot el que hem fet, hem vist... La lectura ens obre una porta a la imaginació!
A tercer va venir la Patricia a llegir-nos uns capítols de Jurassic Park, i la Aurora ens va fer viatjar per totes les estacions en només una estona. Moltes gràcies!




A la classe de 4t ens va visitar la Pilar, voluntària del Projecte LEXCIT a la nostra Escola. Va tenir la  sort de comptar amb l'ajuda de l'Ainhoa, l'alumna que realitza amb ella aquesta activitat extraescolar. Les dues  ens va llegir diverses faules: "La lletera", "La llebre i la tortuga", "El flautista d'Hamelín" i també ens van explicar poemes de la Joana Raspall.

Va ser molt interessant escoltar-les perquè totes aquestes lectures ens donen molts aprenentatges per a la vida. Felicitats a les dues! Ho vau fer genial!




La Lorena, la mare de l'Iván Garfias, ens va llegir un misteriós cas que havíem de resoldre fent de detectius! Donades unes pistes, cada grup va haver de decidir qui era el culpable. Va ser molt divertit! Com que ho vam fer tant bé, ens va regalar un punt de lectura de detectius.
Moltes gràcies!





2 comentarios:

  1. Si us agrada llegir Geronimo Stilton el darrer títol publicat pot ser vostre comentant el post.

    instagram.com/llibresperllegir

    Salutacions,

    Una mestra al Baix Llobregat

    ResponderEliminar