jueves, 6 de marzo de 2014

Sortida al Centre d'Educació Ambiental de Torre de la Vila

Avui dijous 6 de març, els alumnes de 4t A i 4t B hem visitat el Centre d'Educació Ambiental de Torre de la Vila. Hem realitzat diferents activitats per saber quines accions podem dur a terme a casa per tenir una llar sostenible: apagar els llums quan sortim d'una habitació, tancar l'aixeta mentre ens raspallem les dents, evitar tenir la nevera oberta molta estona, entre d'altres.

Per acabar, hem realitzat un joc en el qual uns alumnes feien de plantes (i fabricaven l'aliment), altres eren ovelles i es menjaven l'aliment elaborat per les plantes i uns quants han fet de llops i caçaven les ovelles. Per últim, un grupet de nens i nenes han fer de descomponedors. La seva funció era obtenir les restes de les plantes i dels animals i desfer-les. D'aquesta manera, les plantes es podien tornar a fabricar el seu aliment.

L'objectiu d'aquesta activitat era comprovar que tots els elements de la natura estem relacionats i que no hem de gastar ràpidament els recursos. En tot cas, fer-ho equilibradament.


Us deixem unes fotografies de la sortida.

Fins aviat!



Activitat "La meva llar sostenible"

Observant les imatges i reflexionant

Esmorzant a la zona de picnic
Zona d'esbarjo

Uns quants de nosaltres hem estat plantes, altres de descomponedors...

Realitzant el joc

Dues ovelles i un llop al fons

Més ovelles

No hay comentarios:

Publicar un comentario