domingo, 26 de mayo de 2024

JOCS FLORALS A LES CLASSES DE 4TA I 4TB

Després de realitzar una tria ben difícil, els treballs d'alguns nens i nenes de les classes de 4t A i 4tB van ser seleccionats pels Jocs Florals de Sant Boi, i alguns, fins i tot, han estat premiats. L'enhorabona!

Però, realment, hi havia molts altres poemes, cal.ligrames i narracions que també estaven molt bé, així que vam decidir que els nens i nenes votessin tres treballs de la seva classe. Les persones guanyadores es van emportar una planta que havíem reproduït per esqueixos a la classe unes setmanes abans. Aqui teniu la foto de les persones afortunades!





jueves, 16 de mayo de 2024

Tria bo, tria sa!

Durant unes setmanes s’ha dut a terme el projecte educatiu del Caprabo, un projecte que impulsa una alimentació saludable.

Després de fer el seguit d'activitats proposades dins l'aula, es fa una sortida a la botiga per realitzar els reptes finals. Aquests, promouen l’aprenentatge d’hàbits saludables en l’alimentació dels nens i les nenes i les seves famílies, tenint en compte l’impacte d’allò que consumim en el medi ambient, així com altres aspectes relacionats amb el concepte de sostenibilitat.

A més, aquest projecte es va compartir amb les famílies i moltes de vosaltres vau participar en un concurs de dibuixos. Ens agradaria felicitar al Martí pel seu reconeixement i us enviem la fotografia amb el seu premi. Enhorabona Martí!








lunes, 13 de mayo de 2024

Tercer visita l'Ajuntament de Sant Boi i la ràdio

 Benvolgudes famílies!

El passat 8 de Maig, els nens i les nenes de tercer vam anar a l'Ajuntament de Sant Boi. Allà ens van explicar com funciona un ajuntament, la sala de plens, com es prenen les diferents decisions,... A més, vam conèixer a l'alcaldessa i ens vam fer una fotografia amb ella! 




Després vam anar a la ràdio de Sant Boi a col·laborar en un programa en directe! Va ser una experiència emocionant :) Podeu escoltar-lo en aquest enllaç, tot clicant el post cast del dia 8/05/2024:

https://www.radiosantboi.cat/programs/diesderadio

Quan l'aventura semblava que acabava... vam anar a fer una excursió al riu i vam acabar el dia jugant a un parc sota el pont del tren "AVE". Un dia molt intens i molt ben aprofitat!

Podreu veure tot el dia en el següent vídeo: